We zijn er voor future professionals
- scholieren, aankomende studenten, studenten, werkzoekenden -
en young professionals. 

 

Studiekeuzetest

Sta je voor de moeilijke studiekeuze? Weet je nog niet precies wat je wilt, of wat de juiste keuze voor jou is? Met ons Full Navigator programma, krijg je een optimaal studiekeuze en carrièreadvies. De Full Navigator geeft een 360˚ beeld van jouw talenten en mogelijkheden en biedt concrete handvatten om die te benutten. Je krijgt een studiekeuzeadvies en een navigatie daarheen. 

 

Faalangst reductie training

Wanneer gezonde spanning voor een prestatie (bijvoorbeeld een toets, selectie, of een presentatie), omslaat naar stress, kan er sprake zijn van faalangst. De meesten met faalangst presteren minder goed dan dat ze zouden kunnen. Anderen presteren op zich goed, maar ervaren toch zo veel spanning dat het voor hen te stressvol is. Met behulp van de training leer je omgaan met de voor jou specifieke kenmerken van faalangst, en leer je deze te voorkomen.
 

Coaching op veerkracht, bij burn-out klachten

Steeds meer mensen hebben last van burn-out verschijnselen of een depressie. Hoe kan dat in een tijd waar ‘alles kan als je het maar wilt?’ Veel mensen krijgen moeite met die prestatiedruk, raken opgebrand,  krijgen een uitputtingsdepressie. Dit traject is voor mensen die zich af beginnen te vragen ‘waar ben ik mee bezig?’ Die vermoeid of zelfs uitgeput zijn geraakt van het aldoor succesvol moeten zijn en de inspanning zichzelf te moeten worden.

 

coaching op vergroten Zelfvertrouwen

Deze coaching richt zich op het versterken van zelfvertrouwen. Bijvoorbeeld wanneer je vertrouwen nodig hebt voor het maken van een volgende stap. Of als jouw zelfbeeld wel een boost kan gebruiken. Tijdens de coaching bespreken we praktisch toepasbare tips en leer je stap voor stap om een positiever beeld van jezelf te vormen. Gaandeweg krijg je meer controle over jouw gedachten en gedrag. 

 

plannen, structureren, overzicht krijgen

Heb je onvoldoende grip op jouw school- of studiewerk? Gaat plannen, het structureren van je werk / privé / studie jou moeilijk af? Wil je weten hoe je het beste kan leren? Zou je graag wat meer overzicht krijgen? Tijdens onze begeleiding helpen we je graag op weg. We geven praktische vaardigheden en kennis en helpen je met het ordenen, zodat je alles weer overzichtelijk op een rijtje hebt. 

 

Last van hyperactiviteit en/of aandachtsproblemen?

Vind je het lastig om je aan te passen aan het schoolsysteem? Weegt de werkdruk zwaar op je? Vind je het moeilijk om te concentreren? Voel je je daarom wat onzeker? Kom je vaak in de problemen omdat je niet goed stil kan zitten? Onze begeleider Roosmarij is expert. Samen met jou werkt ze naar naar het bedenken van praktische handvatten en het versterken van jouw zelfbeeld. De focus is (weer) op het positieve! 

 

coaching

Staat dat wat jij zoekt hier niet boven? Geen zorgen, je kan bij ons terecht! Wil je ondersteuning mbt studiekeuze, weten wat de volgende stap voor jou is, waar je heen wilt, wat je talenten zijn? Ook daarmee kunnen we helpen. Zo ook als je vragen hebt die te maken hebben met sociale situaties, het vragen durven stellen, nieuwe situaties, jezelf positioneren/presenteren (op school/studie, tijdens stage, of werk), of het vergroten van jouw zelfstandigheid.... je bent altijd welkom voor een kennismakingsgesprek. We bespreken dan wat we voor je kunnen betekenen.

 

BUSINESS

Zoekt u een strategisch partner of advies voor uw huidige carriere? Bezoek dan onze business website.