ToekomstNavigatie is zich bewust van haar eigen talenten en expertises en maakt trots gebruik van haar netwerk om van toegevoegde waarde te zijn in individuele ondersteuning en teamontwikkeling.

Anne-Marie Kayser is werkzaam als ontwikkelingspsycholoog in het onderwijs, is bekend met de topsport en het ondernemerschap. Ze is een professionele opleider en expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en (faal)angstreductie. Haar analytische vaardigheden en authenticiteit staan garant voor snel succes.

David Pezaro is gespecialiseerd in meetbare carrière- en talentontwikkeling en (internationale) training en coaching. Hij is een veelgevraagde analist en coach bij zowel mkb’s als bekende multinationals. Zijn scherpe analyse en directe benadering staan garant voor concreet advies dat meteen toepasbaar is. Hij is de motor voor de businesskant van ToekomstNavigatie.

Roosmarij de Jeu is als klinisch ontwikkelingspsycholoog werkzaam op middelbare scholen in Amsterdam. Haar ervaring en expertise ligt op het gebied van (hyper)activiteit, aandachtsproblemen en zelfvertrouwen. Ook is zij een energieke trainer bij Apenkooigym

Johanna van der Schaft neemt je mee op een reis, waar je onderzoekt, ondervindt, en helder krijgt wat jou werkelijk drijft, door welke patronen jij je laat leven en waarom je elke keer weer dezelfde blokkades op je pad vindt. De persoonlijke trajecten zijn bij uitstek geschikt voor mensen die het gevoel hebben vastgelopen te zijn of in een burn-out terecht zijn gekomen of dreigen te komen. 

Anna Bouman is HRD-professional en heeft veel kennis op het gebied van studiekeuze en persoonlijke ontwikkeling binnen het professionele leven. Zij is onze Rotterdamse versterking. 


Het ToekomstNavigatie traject was heel soepel. Het was allemaal heel helder en duidelijk waardoor je goed een beeld kreeg van hoe je nou eigenlijk in elkaar zit en wat nou goede vervolgstappen zijn. Het was heel vloeiend en ik zou bijna zeggen rustgevend. Top, top, top!
— Isabella, aankomend student