studiekeuze advies test

Full Navigator studiekeuze

Sta je voor de moeilijke studiekeuze? Weet je nog niet precies wat je wilt, of wat de juiste keuze voor jou is? Met ons Full Navigator programma, krijg je een optimaal studiekeuze en carrièreadvies. De Full Navigator geeft een 360˚ beeld van jouw talenten en mogelijkheden en biedt concrete handvatten om die te benutten. Je krijgt een studiekeuzeadvies en een navigatie daarheen.

Wat zijn de stappen tijdens het Studiekeuze Test- en Adviestraject?

STAP 1: ONDERZOEKEN ToekomstNavigatie gebruikt vier internationaal gevalideerde onderzoeken die je thuis op de computer kan maken.
STAP 2: ANALYSE De resultaten worden door ons geanalyseerd en gecombineerd, waardoor een compleet beeld ontstaat.
STAP 3: RAPPORTAGE Vanuit deze analyse, schrijven we een persoonlijke en toekomstgerichte rapportage, waar je direct mee uit de voeten kunt.
STAP 4: BESPREKING In een twee uur durend adviesgesprek, evalueren we jouw rapport en bespreken we jouw perspectieven voor de toekomst. Daarbij ligt de focus altijd op de mogelijkheden, nooit op de beperkingen.


ADD ON: COACHING Onze onderzoeken zijn een perfect uitgangspunt voor gericht coaching. ToekomstNavigatie is expert in het stap voor stap begeleiden naar het gewenste doel